INNOVATÍV NEMZETKÖZI ÉS PIACDOMINÁLÓ MAGYAR ONLINE CÉGEKET ÉPÍTEK.

MIVEL FOGLALKOZOK?

FŐ BEVÉTELI FORRÁSOM :

Blue Cactus Media, Nemzetközi Marketing Ügynökség

Nagyjából 4.5 éve indítottam el ezt a céget, miután eladtam két webshopomat. Eredetileg szabadúszóként kezdtem más webshopoknak a marketingjét kezelni, de hamar kinőtte magát egy teljes ügynökséggé. Az idei kihívás, hogy belevágjunk egy másik piacba mint az eCommerce, és ezzel az $1,000,000 évi bevételt elérjük.
SZENVEDÉLY PROJEKT:

Webshopomlesz.hu, Webshop Marketing Oktatás

Az én marketing ügynökségi hátteremet kombináltam egy közeli barátom, Varga Dániel, webshop szaktudásával. Így jött létre a tavalyi oktató projektet hamvából magyarország egyedüli hiteles webshop marketing és építő kurzusa. Az első nyitáskor több, mint 60 diák vágott bele a kurzusba.
VÁLLALKOZÓI KÖZÖSSÉG:

HenrikLassu.hu, avagy a személyes márkám itthon

Nagyon sokáig tartózkodtam attól, hogy személyes márkát építsek magamnak itthon a velejáró problémák miatt. A WebshopomLesz.hu nyitása után viszont szerettem volna egy közösséget építeni, ahol meg tudom osztani a vállalkozásaim fejlesztésének a nap-mint-nap történő fejleményeit és a saját vállalkozói utamat.

HONNAN ISMERHETSZ?

Az elmúlt 5 évben sok megtisztelő lehetőséget kaptam előadni magyar és nemzetközi üzleti eseményeken, nagykövetségen és online is, íme néhány:
Budapesti Észt Nagykövetség, #e-residency5
Bécs, Max Tornow 2018 Breakthrough Tour
Budapesti Gazdasági Egyetem