INNOVATÍV NEMZETKÖZI ÉS PIACDOMINÁLÓ MAGYAR ONLINE CÉGEKET ÉPÍTEK.

MIVEL FOGLALKOZOK?

FŐ BEVÉTELI FORRÁSOM :

Blue Cactus Media, Nemzetközi Marketing Ügynökség

Nagyjából 4.5 éve indítottam el ezt a céget, miután eladtam két webshopomat. Eredetileg szabadúszóként kezdtem más webshopoknak a marketingjét kezelni, de hamar kinőtte magát egy teljes ügynökséggé. Az idei kihívás, hogy belevágjunk egy másik piacba mint az eCommerce, és ezzel az $1,000,000 évi bevételt elérjük.
SZENVEDÉLY PROJEKT:

Webshopomlesz, Webshop Marketing Oktatás

Az én marketing ügynökségi hátteremet kombináltam egy közeli barátom, Varga Dániel, webshop szaktudásával. Így jött létre a tavalyi oktató projektet hamvából magyarország egyedüli hiteles webshop marketing és építő kurzusa. Az első nyitáskor több, mint 60 diák vágott bele a kurzusba.

ÚJ KÖZÖS PROJEKT:

ZártPozíció, Tőzsdei Kereskedés Oktatás

Székely Dáviddal 2020 szeptemberében kezdtünk, egy - a Webshopomlesz-hez- hasonló, projekt tervezésébe a magyar tőzsdei oktatás terén. Az én marketing és sales tudásommal és Dávid tagadhatatlan eredményeivel ebben is legalább akkor lehetőségünk van 2021-ben, mint a Webshopomlesz-ben.

VÁLLALKOZÓI KÖZÖSSÉG:

HenrikLassu, avagy a személyes márkám itthon

Nagyon sokáig tartózkodtam attól, hogy személyes márkát építsek magamnak itthon a velejáró problémák miatt. Így ez egy eléggé "Work In Progress" kísérlet, a csatornámon és Instámon próbálgatok egy csomó új taktikát amit utána a nagy márkákkal tudunk megcsinálni (ha működik).

HONNAN ISMERHETSZ?

Az elmúlt 5 évben sok megtisztelő lehetőséget kaptam előadni magyar és nemzetközi üzleti eseményeken, nagykövetségen és online is, íme néhány:
Budapesti Észt Nagykövetség, #e-residency5
Bécs, Max Tornow 2018 Breakthrough Tour
Budapesti Gazdasági Egyetem
© 2022 HenrikLassu.hu

FONTOS: A weboldalon látott eredmények nem átlagosak. Ezek az eredményei azoknak a sikeres tanulóknak / klienseknek akik betették a szükséges munkát a business-ük mögé. Semmi nem garantálja a sikeredet, ha nem kezdesz el dolgozni érte.

Ez az oldal nem része a Facebook weboldalnak vagy Facebook Inc.-nek. Ez a weboldal nem támogatott a Facebook által semmilyen formában. FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.